Tomaten azijn met basilicum olie 250 ml

10,95 incl. BTW

Een klassieke maar oh zo lekker combinatie van tomaten en basilcium. een verrijking voor salades, mozzarella of pasta’s. Handgemaakt, 100% natuurlijk!

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Oorsprong

De dressing hebben hun oorsprong in Restaurante La Montaña in Cocentaina (Alicante). Dit familie gedreven restaurant is bedoeld voor mensen die niet op zoek zijn naar chique of luxueuze plaatsen, maar naar lekker eten en een plek om te genieten van goed gezelschap.

De producten die rondom het restaurant in eigen tuin groeien zijn de inspiratie geweest om dressings hiervan te maken.

Een eerste saus van mispels was voor een recept met zeeduivel dat werd geserveerd aan een klant en vriend van het restaurant. De respons was zo goed dat de test werd voortgezet met verder gebruik van abrikozen, kersen, frambozen, perziken tot de bijna 40 dressingaroma’s die vandaag bestaan. Door de ongelooflijke respons heeft men besloten de dressings te commercialiseren zodat iedereen kan profiteren van het grote potentieel van fruit, groenten en kruiden die Spanje te bieden heeft.

Gebruik

Te gebruiken in over bijna alle denkbare groene salades, vis, mozzarella en sauzen. Ook lekker over pasta’s.

Extra informatie

Ingrediënten

Tomaten, azijn (bevat sulfiet) suiker, olijfolie met basilicum, basilicum.

Alergenen

Azijn bevat sulfiet.

Voedingswaarde per 100gr

Energie: 772 kJ / 183 kcal
Vetten: 11,4 GR
Waarvan verzadigd vet: 1,6 GR
Koolhydraten: 18,4 GR
Suiker: 15,6 GR
Eiwitten: 1,8 GR
Zout: 0,01 GR