Albarracin Romero ca. 220gr

7,50 incl. BTW

Deze kaas is gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk en is voorzien van een korst van bloemige en frisse rozemarijn. Na minimaal 6 maanden rijping zijn de smaken van de rozemarijn de kaas ingetrokken. Dit verleent de kaas, naast de rijke zuivelsmaak een plantaardige frisheid.

Uitverkocht

Beschrijving

Deze kaas komt van een kaasmakerij uit Albarracín. Dit historisch dorpje, gelegen in de Spaanse deelstaat Aragon, is een nationaal monument. Het is hier, binnen de Middeleeuwse verdedigingsmuren waar de kaasmakers ambiëren de beste schapenkaas van Spanje te maken. Om geen concessies te maken op kwaliteit heeft men alles in eigen beheer; het voer, de veehouderij en de kaasmakerij.

 

Extra informatie

Ingrediënten

Rauwe schapenmelk, stremsel, conserveringsmiddel: Lysozym uit ei en calciumnitraat, melkzuur, verharder: Calciumchloride, zout, varkensvet, rozemarijn, conserveringsmiddel (E-202 en E235).

Alergenen

Melk, Ei.

Voedingswaarde per 100gr

Energie: 1862 kJ / 446 kcal
Vetten: 37,7 GR
Waarvan verzadigd vet: 26 GR
Koolhydraten: 1,5 GR
Suiker: 0,5 GR
Eiwitten: 26 GR
Zout: 1,63 GR

Specifieke producteigenschappen

Korst niet eetbaar.